Scroll to Content

Deze curieuze foto is gemaakt  op dinsdag 16 oktober 2018.  De traplift had het begeven, althans tijdelijk, zodat de bridgers moeilijk ter been niet  in de bridgezaal boven, maar in het halletje beneden moesten spelen

 

Competitiestand actueel

 

Klik voor de einduitslag van de klaverencompetitie op de  klaverenvrouw

 

 

 

Ruitencompetitie

Klik voor de eindstand in de Ruitencompetitie op Ruitenboer

Hartencompetitie

De Carnavalsvakantie heeft op een aantal deelnemers van Soosbridge een verfrissende uitwerking gehad. Tenminste als we naar de resultaten kijken van de vijfde en voorlaatste zitting van de Hartencompetitie op dinsdag 4 maart kijken. In de A-lijn grepen Niek&Joke met grote overmacht de zege op deze avond. Wat heet! Als  je met bijna 10% voorsprong eindigt op nummer 2, dan is hier dan geen misverstand over mogelijk. Matt&Jan probeerden met een fraaie tweede plaats het vege lijf te redden, maar staan nog steeds op een gevaarlijke plek in de totaalstand. Eveneens lof voor de nummers 3, de gebroeders Frank&Theo. Maar waar blijven de kanonnen van weleer? Tine&Meis met 48,50% op een onopvallende 7e plaats; Huub&Piet, toch ook altijd voorin te vinden, een plekje daarvoor. Onderin een slechte avond voor Marleen&Piet, Anny&Henny en Wil&invalpartner Paula. In de totaalstand hebben Niek&Joke de leiding overgenomen van Tine&Meis. Door een constante reeks staan Frank&Theo op eendegelijke derde plaats. Verrassend is ook de vierde plaats Christien&Mieke na een paar sterke ronden. Onderin is het dringen geblazen. Anny&Henny staan er het slechtst voor op hun 5 voorgangers is miniem. Diny&Ans moeten in de laatste week alles uit de kast halen om degradatie te ontlopen. Het verschil tussen de nummers 10 (Marleen&Piet) en 7 (Will&Thea) is nog geen half procent. Hier kan dus volgende week van alles gebeuren!

In de B-lijn een spetterende overwinning voor Theo&Andre. Wat heeft dit bridgekoppel dit jaar een progressie! Ook Bert&Floor dienen deze week met ere genoemd te worden: met een  klein verschil eindigde dit bridgepaar op de tweede plaats.  Els&Corrie blijven het onveranderd goed doen: dit keer bijna 57%. Van de twee koppels die het meeste kans maken op promotie deden Toos&Bep het redelijk goed (bijna 55%), Ruud&Ingo beduidend minder. In de totaalstand leiden Toos&Bep net bijna 61%, Ingo&Ruud volgen op een comfortabele tweede plaats. Jeanne&Wilna volgen op ruime afstand. Door hun fraaie overwinning zijn Theo&Andre opgeklommen naar de 8e plaats en verlaten hiermee de krochten van deze rangschikking.

Interesse in de uitslagen van het vrij bridgen op de woensdagmiddag? Zonder in te loggen kunnen die bekeken worden de site van onze Soos.

Klik voor de competitiestand van 4 maart op Hartenvrouw

 

 

 

 

Raadpleeg ook regelmatig de bridgepagina Bridge Nieuws en Bridge Actueel. Daarin kunt u mededelingen van het Soosbridge bestuur en de de wedstrijdleiding  aantreffen.