Scroll to Content

Deze curieuze foto is gemaakt  op dinsdag 16 oktober 2018.  De traplift had het begeven, althans tijdelijk, zodat de bridgers moeilijk ter been niet  in de bridgezaal boven, maar in het halletje beneden moesten spelen

 

Competitiestand actueel

 

Klik voor de einduitslag van de klaverencompetitie op de  klaverenvrouw

 

 

 

 

Ruitencompetitie

Op de voorlaatste zitting van de ruitencompetitie op 14 januari hebben in de A-lijn de gebroeders Frank&Theo wederom toegeslagen: voor de tweede achtereenvolgende keer wonnen zij deze avond voor het gelouterde koppel Tine&Meis. Francien& Theo grepen de derde plek, net voor Ingo&Ruud, die na een offday vorige week nu op een keurige 53 procent uitkwamen. Onderin eindigden Bert&Floor en Toos&Bep als laatsten, zij het dat de percentages een stuk beter waren dan vorige week. In de totaalstand na 6 ronden leiden Tine&Meis nog steeds, maar worden met klein verschil op de hielen gezeten door Frank&Theo. Niek&Joke hebben hun derde plaats behouden, ondanks een matige daguitslag , maar ook Huub&Piet en Francien &Theo maken in de laatste ronde nog kans op de derde ereplek. Bert&Floor en Toos&Bep kunnen degradatie niet meer ontlopen. Ingo&Ruud hebben hun positie iets verbeterd, maar staan nog twee procent achter op Wil&Thea en Marleen&Piet. Zou meneer Houdini toch nog voor een verrassing zorgen?

In de B-lijn een fraaie overwinning voor Riet&Coby met bijna 67 procent. Ook Toon&Joost hadden een puike avond met een score van ruim 63%. Van de achtervolgers deden Christien&Mieke het best, terwijl andere gegadigden voor promotie enigszins afhaakten. In de algemene rangschikking staan Els&Corrie nog steeds bovenaan, onmiddellijk gevolgd door Toon&Joost. Ook Christien&Mieke staan er goed voor, maar Riet&Coby en Mieke&Mariëtte liggen op de loer. Op de laatste zittingsavond volgende week valt de beslissing wie met de eerste twee koppels naar de A-lijn promoveert.

Klik voor de stand in de Ruitencompetitie op Ruitenboer

 

Raadpleeg ook regelmatig de bridgepagina Bridge Nieuws en Bridge Actueel. Daarin kunt u mededelingen van het Soosbridge bestuur en de de wedstrijdleiding  aantreffen.