Scroll to Content

Opnieuw sluiting van de Sociëteit per 13-11-2021

Geachte leden van de Sociëteit, beste mensen,

 

Helaas moeten we voor de tweede keer besluiten om de Soos voorlopig op slot te doen. De reden is zonneklaar: Het aantal coronabesmettingen rijst de pan uit en we vinden het onverantwoord om onze ledenpopulatie daar onnodig aan bloot te stellen.

Dus met ingang van vandaag, zaterdag 13 november 2021, is de Soos gesloten tot in ieder geval zaterdag 4 december aanstaande. We zullen u tijdig berichten via email wanneer de deur weer open gaat!

In concreto betekent dat dus dat de lezing van vanavond (Kader Abdolah) niet doorgaat, en uiteraard de komende weken ook alle activiteiten van onze clubs (biljart, bridge, foto, PC hoek etc.) niet doorgaan, evenals de geplande bridgecursus en de busreis naar Haarlem.

 

Natuurlijk is het lastig, vervelend en teleurstellend. Maar veiligheid voor alles. We vertrouwen erop dat u begrip kunt opbrengen voor dit lastige besluit. Pas goed op uzelf en elkaar, en met een beetje geluk zien we elkaar binnen enkele weken weer in ons pand aan het Kasteeltje in Grave. Tot snel!

 

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van Sociëteit “Tot Nut ende Vermaeck”,

Lia Peters, secretaris.

 

Informatie nieuwe website: 

Geachte leden van de Sociëteit, beste mensen,

Al eerder heeft de sociëteit aangekondigd dat er een nieuwe website wordt ontwikkeld. Momenteel organiseert de webredactie gesprekken met de diverse clubs en functiegroepen binnen onze vereniging. Dit om de mogelijkheden, wensen en verwachtingen van eenieder te inventariseren, zodat in de websitestructuur voldoende functionaliteit kan worden ingebouwd. De huidige website (groen) en de nieuwe website (blauw) zullen voorlopig naast elkaar bestaan. Wel zullen steeds meer functies van de groene en de blauwe website aan elkaar gekoppeld worden. Hiermee wordt het mogelijk om een heel geleidelijke overgang te realiseren naar de nieuwe website.

Met vriendelijke groet,

De webredactie van Sociëteit “Tot Nut ende Vermaeck”,