Jaarprogramma

 

PROGRAMMA 2020-2021 *

Het volledige jaarprogramma is nog niet bekend. De eerste stappen zijn gezet, zoals ook te zien op de openingspagina van de website:

Op zaterdag 2 oktober is een eerste, feestelijke bijeenkomst voor alle leden. De koffie staat klaar vanaf 20:00 uur.
Op zondag 3 oktober stond een lezing gepland over Noord-Korea, maar door omstandigheden kan deze voorlopig niet doorgaan.
Op zondag 10 oktober is jazzzangeres Hellen Dankers onze gast. Aanvang 15:00 uur, leden uiteraard gratis toegang, introducés betalen € 10,-.
Over de rest van het jaarprogramma zult u zo spoedig mogelijk worden geïnformeerd

 

———————-<>———————–

Naast de vaste activiteiten zoals o.a. bridgen en biljarten in de Sociëteit worden een aantal wisselende activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan cultuur, literatuur, muziek, educatie of een culinaire avond. Maar ook een wandeling of fietstocht behoren tot de mogelijkheden, al dan niet in de vorm van een excursie.

De naam “Sociëteit Tot Nut ende Vermaeck” komt volledig tot zijn recht bij deze activiteiten: Een aantal is te benoemen als nuttig, bij andere activiteiten staat het vermaak voorop. De programmacommissie organiseert deze activiteiten. Zij stelt jaarlijks een afwisselend programma samen, waarbij de inbreng van leden zeer wordt gewaardeerd.