Bridgedrive 2017  

Op zaterdag 6 mei  2017 werd in Grave wederom de Quatre Mains, de jaarlijkse kroegenbridgedrive, gehouden. Helaas was het woord kroegendrive dit jaar overdreven, aangezien een flink aantal lokaliteiten niet beschikbaar was voor de deelnemende bridgers. Daardoor moesten zeer veel rondes afgewerkt worden in de Catharinahof zelf, hetgeen voor vrijwel alle deelnemers betekende dat zij geregeld moesten pendelen tussen het centrum van Grave en de Catharinahof. Voor de minder mobiele mens een lastige opgave. En het spreekt vanzelf dat daardoor ook de gebruikelijke gezelligheid enigszins in het gedrang kwam. Hopelijk een andere opzet volgend jaar!

Gelukkig werkte het weer goed mee, zodat de uitgaande bridgers onder een stralend zonnetje naar de beschikbare lokaliteiten in het centrum van Grave uitzwermden. Ook de Elisabethkerk had, net als vorig jaar, weer twee zaaltjes ter beschikking gesteld, zodat de deelnemers in ieder geval in het centrum van Grave terecht konden.

Rond 17.00 uur kwamen alle bridgers weer samen  in de Catharinahof, waar in de grote zaal de uitslag en de prijsuitreiking zou plaatsvinden. Na een versnapering voor iedereen werden de prijzen voortvarend uitgedeeld. In tegenstelling tot vorig jaar behoorde geen Graafs koppel bij de eerste 10 prijswinnaars. Jan de la Bije behaalde met zijn partner een 13e plaats met 60,95%

Voor de overige resultaten van onze Soosbridgers klikt u op bijgaande afbeelding.