Bridgen op de Sociëteit “Tot Nut ende Vermaeck”

Weet u dat er op de Sociëteit fanatiek gebridged wordt? Op dinsdagavond wordt er competitie gespeeld in twee lijnen. Er worden vijf rondes gespeeld. Het bridge seizoen loopt van september tot juni en omvat 4 competitierondes  van 7 zittingen met promotie cq degradatie na elke ronde. Wilt u hieraan deelnemen, dan moet u uiteraard lid zijn van de soos. Niet-leden kunnen na overleg een competitieronde gratis deelnemen om te ervaren hoe gezellig het bij ons is.

Op woensdagmiddag is er vrij bridgen. Leden van de sociëteit kunnen er met hun bridgepartner komen bridgen. Ook is er de mogelijkheid om eens met een vriend of vriendin, die geen lid is, te bridgen. Mocht u nog geen lid zijn van de soos en de sfeer eens willen proeven, dan bent u op woensdagmiddag altijd van harte welkom om zonder verplichting een paar keer mee te bridgen.

Omdat de wedstrijdleiding klokslag 13.30 uur wil beginnen, is het belangrijk om u uiterlijk vóór 13.15 uur te melden. Er worden vijf rondes van vier spellen gespeeld en in de pauze bent u in de gelegenheid om iets te drinken of gewoon een praatje te maken. Na afloop wordt nog vaak gezellig aan de bar nagepraat.

Op vrijdagmiddag is er een open middag; er wordt dan gebiljart, gekaart of gewoon een drankje gedronken aan de bar! Ook als u geen lid bent, kunt u eens binnenlopen  tussen 14.00 en 18.00 uur.