Bridge Woensdagmiddag

Woensdagmiddag bridge

wpcadad205_05_06

De oprichters van het eerste uur van het vrije bridgen op de woensdagmiddag

Begin september is het vrije bridgen op de woensdagmiddag weer van start gegaan.  Net als de afgelopen jaren is het technische gedeelte, het elektronisch verwerken van de uitslagen en het toesturen hiervan per email, in de deskundige handen van Ton van Kerkoerle en Huub Bens. Voor deze woensdagmiddagen wordt een luttele bijdrage gevraagd van 2 Euro per paar, zorgvuldig door Jeanette beheerd. Met deze inkomsten kunnen rond Kerstmis en Pasen  leuke “aangeklede” drives georganiseerd worden voor de woensdagmiddag bridgers.

Vrij bridgen op de woensdagmiddagen is voor allen, die buiten competitieverband gezellig hun vaardigheden willen oefenen. Er bestaat dus geen enkele verplichting: u  kunt komen bridgen als u zin en  tijd heeft.Met name thuisbridgers zijn  van harte welkom.

Jeannette en haar secondanten Huub (links) en Ton

Op woensdagmiddag 26 september kwamen 14 bridgeparen bijeen op de Soos, waaronder onze 93-jarige nestor Krijn met zijn bijna even oude gade Sija. In de goedgevulde zaal mochten we enige nieuwkomers verwelkomen, die direct in het diepe werden gegooid. Na een gezellige en enerverende middag kwam de einduitslag. Daaruit bleek dat de koppels Riky&Tine en Toos&Ingo met ruim 60% kwamen bovendrijven. Maar Riky&Tine waren net een procentje sterker dan hun tegenstanders. Een  pluim voor Jan-Jozef Pluym met een keurige 6e plaats.

Klik voor de uitslag van 26 september op onderstaand pictogram

Helaas heeft uw website redacteur al geruime tijd geen uitslagen doorgekregen van het woensdagmiddag bridgen, ondanks herhaaldelijk verzoek.

.