Bridge Woensdagmiddag

Woensdagmiddag bridge

Begin september is het vrije bridgen op de woensdagmiddag weer van start gegaan.  Net als de afgelopen jaren is het technische gedeelte, het elektronisch verwerken van de uitslagen en het toesturen hiervan per email, in de deskundige handen van Ton van Kerkoerle en Huub Bens. Voor deze woensdagmiddagen wordt een luttele bijdrage gevraagd van 2 Euro per paar, zorgvuldig door Jeanette beheerd. Met deze inkomsten kunnen rond Kerstmis en Pasen  leuke “aangeklede” drives georganiseerd worden voor de woensdagmiddag bridgers.

Vrij bridgen op de woensdagmiddagen is voor allen, die buiten competitieverband gezellig hun vaardigheden willen oefenen. Er bestaat dus geen enkele verplichting: u  kunt komen bridgen als u zin en  tijd heeft.Met name thuisbridgers zijn  van harte welkom.

Jeannette en haar secondanten Huub (links) en Ton

Na een lang kerstreces konden op woensdagmiddag 16 januari de bridgers eindelijk weer aan de slag op de Soos. 15 paren hadden de weg daar naar toe gevonden om weer een ouderwets gezellig de krachten met elkaar te meten. En het moet worden gezegd: de uitslagen waren verrassend. De onverbiddelijke winnaars van  – pak ‘m beet –  de laatste 5 zittingen, Huub&Thea lieten het nu afweten en eindigden ergens in de middenmoot. Ook onverwachts was de komst van Gerard, die na de emigratie van zijn maatje Jan dacht niet meer op woensdagmiddag op de soos te bridgen. Maar hij was terug met een nieuwe partner Coby en behaalde meteen een fraai resultaat.

Maar de grootste verrassing kwam van Bert&Anny, die met een magistrale 65,36% de overwinning opeisten. Ook Ton&Annie scoorden er op los en hun 63,91% mocht er wezen. Daarna een goede middenmoot van plek 3 t/m 6, waarbij dus ook Gerard&Coby.

Hopelijk hebben alle deelnemers genoten van deze bridgemiddag en komen hopelijk de volgende weken weer terug.

Klik voor de uitslag van 16 januari op onderstaand pictogram

.