Woensdagmiddag bridge

Begin september is het vrije bridgen op de woensdagmiddag weer van start gegaan.  Gedurende de afgelopen jaren was het technische gedeelte, het elektronisch verwerken van de uitslagen en het toesturen hiervan per email, in de handen van Ton van Kerkoerle en Huub Bens.  Maar sinds kort zwaaien tot ieders tevredenheid Jan Jozef Pluym en Jos van Reen de scepter over het digitaal gebeuren. Ook Jeannette, de wedstrijdleidster, heeft na vele trouwe jaren het stokje overgedragen aan José van Reen

Voor deze woensdagmiddagen wordt een luttele bijdrage gevraagd van 2 Euro per paar, zorgvuldig door José beheerd. Met deze inkomsten kunnen rond Kerstmis en Pasen  leuke “aangeklede” drives georganiseerd worden voor de woensdagmiddag bridgers.

Vrij bridgen op de woensdagmiddagen is voor allen, die buiten competitieverband gezellig hun vaardigheden willen oefenen. Er bestaat dus geen enkele verplichting: u  kunt komen bridgen als u zin en  tijd heeft. Met name thuisbridgers zijn  van harte welkom.

De “oude” wedstrijdleiding Jeannette, Huub (links) en Ton.

De nieuwe wedstrijdleiding woensdagmiddagbridge

Van links naar rechts José, Ton en Jan Jozef

Jammer dat slechts 9 bridgeparen present waren op de vrije woensdagmiddagdrive op 15 mei. Waarschijnlijk dat voor een aantal  trouwe bridgers een reden was voor hun afwezigheid (een activiteit? een excursie?), maar dat nam niet weg dat in een gezellige sfeer manmoedig werd gestreden om de ereplaatsen. Dit keer hield iedereen zich keurig aan de speeltijd, zoals gevraagd door Jan Jozef. Nadat José het startschot had gegeven, ging iedereen aan de slag, behalve het bridgepaar dat de pech had als eerste stilzit aan de bar bij Sabine koffie of thee te drinken.

Nadat de laatste spellen gespeeld waren, bleek dat Marjan&Ans  met een giga voorsprong deze zitting hadden gewonnen. Ruim 76% is niet niks!! Ook onze Millse gasten, Ton&Margot, waren net als vorige week goed op dreef met hun 60 procent. De derde plaats was weggelegd voor Toos&Ingo, die zich na lange tijd weer eens gemeld hadden. Ook Ida& Wil deden het deze middag prima.

De achtervolgers werden aangevoerd door José&Jos. Speciaal compliment voor het nieuwe paar Vera&Betty die steeds beter beginnen te scoren. Zeer bemoedigend!

Klik voor de uitslag van 15 mei op onderstaand pictogram

.