Biljarten

Biljarten iets voor jou?

Je bent al een tijdje op zoek naar een nieuwe hobby, op zoek naar nieuwe sociale contacten. Je oog valt op de site van de  Sociëteit Tot Nut ende Vermaeck in Grave. Je interesse wordt gewekt. Biljarten, zou dit iets voor mij zijn?

Om dat te ontdekken kun je gerust eens binnen lopen, het verplicht je tot niets. Je zult verrast zijn: een prachtige zaal, 3 uitstekende, goed onderhouden biljarts en een gezellige bar. Er is altijd wel iemand die je iets over de Soos en het biljarten wil vertellen. De Soos telt zo’n 70 biljarters die op maandag-, dinsdag-, en woensdagavond een interne competitie spelen. Op woensdag- en vrijdagmiddag is het vrij biljarten.

Nog geen of weinig ervaring? Dat maakt niets uit, die zijn er wel meer.
Na het biljarten is het gezellig nakaarten aan de bar. Met een drankje een serieus gesprek voeren of zomaar wat gezellig kletsen. Alles is mogelijk.

De contributie voor de biljartgroep bedraagt al een aantal jaren voor leden van de biljartgroep die competitie spelen € 23,00 en € 11,50 voor de niet-competitie spelende leden. Het competitiejaar en het contributiejaar lopen van 1 september tot 31 augustus.

Denk er eens over na en kijk ook op het jaarprogramma van de Sociëteit op deze website. Want behalve het biljarten zijn er het hele jaar door activiteiten: een concert, een lezing, een cabaretier, een feestavond, een uitstapje.

Naast biljarten kun je ook bridgen en er is een fotoclub. Voor elk wat wils.

Hopelijk tot ziens.